Broeksestraat 77, Babyloniënbroek

19e eeuwse boerderij van het middenlangsdeeltype met schuur onder met riet gedekt wolfdak en voorhuis met lage verdieping onder met riet gedekt schilddak. Het woongedeelte heeft in de voorgevel op de begane grond vier 6-ruitsschuiframen en een deur met bovenlicht en op de verdieping drie 4-ruits (schuif)vensters, waarvan ter weerszijden een blindnis; in de rechter zijgevel twee zoldervensters; in de linker zijgevel twee schuifvensters. In de linker zijgevel van de schuur, waarvan het achterste gedeelte in houten delen, twee stel deeldeuren; deur met bovenlicht. De losse schuur valt niet onder de bescherming.

Broeksestraat 77 4269 VE Babyloniënbroek Ja
A 693 Aalburg