't Hof Tilburg, Driewegen

't Hof Tilburg. Op (nieuwe) hekpijlers naam en jaartal 1778. Vrijstaand woonhuis in grijs-gele baksteen, aan de rechterzijde onderkelderd. Strekken van de schuifvensters getint in rood en geel natuurstenen onderdorpels. Houten voordeuromlijsting met blokpilasters en bovenlicht. Het zadeldak heeft hoekschoorstenen gedekt door een loden spits met windvaan. Zijtopgevels met vlechtingen. Het huis omgeven door een hek van houten palen, verbonden door ijzeren staven. Naast het huis, in dezelfde lengterichting gelegd, zware houten schuur, rieten dak met afgewolfde einden, drie mendeuren. De in steen vernieuwde voorgevel draagt het jaartal 1806.

Van Tilburghstraat 50 4438 AK Driewegen Ja
M 461 Borsele