Kerkstraat 1, Beek en Donk

In de R.K. Kerk, die zelf niet op de lijst wordt geplaatst (1933, door J. Valk) een eiken biechtstoel uit plm 1750, een orgel uit XIX A, een XVIe eeuws St. Luciabeeld, een XVIIe eeuws St. Barbarabeeld, beide van hout, een XVe eeuwse Sedes Sapientiae van hout, een XVe eeuwse houten Madonna, een houten beeld van St. Norbertus, XIXa en uit vermoedelijk dezelfde tijd dagtekenende beelden van de vier Evangelisten en twee Kerkvaders. Schilderijen op doek voorstellende de Kruisiging en Maria's Hemelvaart (XVIIe eeuw), op doek geschilderde Kruiswegstaties uit het begin van de XIXe eeuw.

Religieuze gebouwen Vanwege onderdelen kerk oorspronkelijke functie Ja
Kerkstraat 1 5741 GK Beek en Donk BY Ja