Herv. Kerk. Eenbeukig gebouw uit het eerste kwart van de 16e eeuw met driezijdige koorsluiting en bakstenen venstertraceringen. Westgevel en bakstenen klokketorentje uit 1787. In de koorsluiting een gotische steen met opschrift in reliëf. Uitbouw aan de noordzijde uit de 18e en 19e eeuw. De kerk draagt een gotisch houten tongewelf met een in 1962 aangebrachte beschieting. Het gebouw is gerestaureerd in 1962. Tot de inventaris behoren: preekstoel, 17e eeuw met twee koperen lichtramen, een lezenaar en een doopbekkenhouder; vier lichtkronen, 18e eeuw en een aantal zerken, 17e en 18e eeuw. Klokkenstoel met klok van A. en P. Petit, 1759, diam. 97,1 cm.

Dorpsstraat 148 2992 BE Barendrecht Ja
B 2530 Barendrecht