's-Gravelandseweg 36, Weesp

Houten boerderij bestaande uit een woongedeelte en een aangebouwd, lager bedrijfsgedeelte. Het woongedeelte is gebouwd op een vrijwel vierkante plattegrond en wordt gedekt door een met helderoranje getinte tuile-du-nordpannen belegd mansardedak. Het hoofdzakelijk uit staande houten delen geconstrueerde woongedeelte is opgetrokken op een bakstenen plint.
Het hierachter aangebouwde houten bedrijfsgedeelte wordt gedekt door een flauw hellend zadeldak. Het bedrijfsgedeelte is samengesteld uit donkerbruine houten delen, met in de zijgevels eenvoudige, wit omlijste, houten stalramen.

NHW-Houten huizen fort Uitermeer

's-Gravelandseweg 36 1381 HK Weesp Ja