Deurze 10, Deurze

Grote, in aanleg mogelijk nog 18e eeuwse, voormalige boerderij met zij- en achterbaander onder aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten schilddak met toef en uilebord; drie schoorstenen; windveren; staafankers. Het woongedeelte uitgerust met opgeklampte deuren met en zonder bovenlicht met levensboom, vijftienruitsschuifvensters en keldervenster met luik.

Het bedrijfsgedeelte aangepast aan bewoning en ondermeer uitgerust met opgeklampte staldeuren, halfronde stalvensters en baanderdeuren in linkerzij- en achtergevel; vlechtingen.

Op het gedeeltelijk met keitjes bestrate erf jonger stookhok onder pannen gedekt zadeldakje met schoorsteen, opgeklampte deur en halfronde vensters.

Deurze 10 9457 TB Deurze Ja
Deurze 12 9457 TB Deurze