Terrein waarin 14 grafheuvels, een urnenveld en een vindplaats van vuurstenen artefacten. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd (grafheuvels) en Bronstijd - IJzertijd (urnenveld).

De percelen zijn niet geheel maar gedeeltelijk met bescherming belast, voor zover betreft de daarin gelegen grafheuvels zelf, alsmede een strook van 10 meter rondom, gemeten vanaf de voet van de heuvels: en een perceel is gedeeltelijk belast met bescherming, voor zover betreft het gearceerde gedeelte, zoals aangegeven op de aan ommezijde weergegeven situatietekening en voor zover betreft de daarin gelegen grafheuvels zelf, alsmede een strook van 10 meter rondom, gemeten vanaf de voet van de heuvels.

Archeologie (N) Archeologie (N1) oorspronkelijke functie Ja
Elspeet Stakenbergweg, Schotkampweg Ja