Beulekampersteeg 54, Putten

Hoeve "De Renselaar". Goed bewaarde BOERDERIJ in ongerepte landelijke omgeving. De hoeve is gebouwd op een T-vormig grondplan en heeft een vroeg 19e eeuws voorkomen. Het woongedeelte onder een dwars, met pannen en riet gedekt schilddak heeft een bewerkte daklijst en vensters met twintig- en twaalfruitsschuiframen. Deur met geprofileerde kalf en bovenlicht met zesruitsraam. In de zijgevels deuren met gesneden bovenlichten. De deel is vernieuwd in het laatste kwart der 19e eeuw en heeft een rieten wolfdak. Op het woongedeelte een schoorsteen met op de afdekking een windijzer. Bij de boerderij een bakhuis met puntgevel en pannen zadeldak, waarachter aansluitend een gepotdekselde schuur. In het woongedeelte van dit bakhuis vensters met luiken en oude roedenverdeling. Op het erf een mooie gepotdekselde schuur en drie goede roedenbergen.

Beulekampersteeg 54 3882 LK Putten Ja