Brede Haven 70, 's-Hertogenbosch

In oorsprong midden 17e eeuws pand met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak tegen gepleisterde trapgevel (voor) en tegen gedeeltelijk witgeverfde tuitgevel (achter). In de voorgevel deur met bovenlicht en in totaal vijf vensters, op de begane grond en de verdieping met 6-ruits schuiframen, op de verdieping en in de geveltop in getoogde vensternissen; waterlijsten tussen de etages; natuurstenen afdekplaten op de trappen; staafankers.

In de achtergevel een 6-ruits schuifraam op de verdieping, een zoldervenster met daarboven een dichtgezet ovaal venster; schouderstukken met natuurstenen afdekplaten; staafankers.

Enkelvoudige, grenen balklagen met eenvoudige kwartrond geprofileerde houten consoles; grenen spiltrap op de verdieping; kap met vier dekbalkjukken en schaarspanten met balk.

Brede Haven 70 5211 TM 's-Hertogenbosch Ja
G 4091 's-Hertogenbosch