St Landricuskerk. Laatgotische bakstenen driebeukige hallenkerk met enkelvoudig koor, XV. Twee westelijke traveeën van het hallenschip en de toren zijn in 1873 door P.J.H. Cuypers toegevoegd. Zijschepen met ingebouwde steunberen. Twee eiken koorbanken, XVII. Vier biechtstoelen, XVIII. Marmeren doopvont, XVII B op latere voet, preekstoel XIX A. Neogotische altaren en communiebank. Houten kruisbeeld, XVI ?, houten beeld van de H. Marcoen, XVII ' terracottabeeld van de H. Franciscus ? XVII ?; 5 grafkruisen. Klokkenstoel met gelui bestaande uit een klok van Henricus, 13de eeuw, diam. 88 cm, een klok van een onbekende gieter, diam. 129 cm, en een klok van Petit en Fritsen, 1928, diam. 79 cm.

Vrijthof 2 A 6101 AN Echt Ja