Amsterdamsche Fijnhouthandel

De Amsterdamsche Fijnhouthandel levert hout voor vele bijzondere toepassingen en wordt vaak bezocht door klanten die ons hout gebruiken voor restauratieprojecten. Wat voor bijzondere toepassingen u ook bedenkt, waarschijnlijk hebben wij het geschikte stukje hout ervoor. Of het nu gaat om het lager van de waterpomp van uw antieke Rolls Royce of om een stukje hout dat u gebruikt voor inleg van een tafel: u vindt het bij Fijnhout.

De Amsterdamsche Fijnhouthandel bestaat al meer dan honderd jaar en heeft in de loop van de tijd een grote collectie bijzondere houtsoorten en fineer opgebouwd. U kunt bij ons onder andere soorten vinden als Swietenia Mahonie, Satijn/Citroen, Cocus, Ebben, Corromandel, Europees Noten en verschillende Palissander soorten. Dit in massief, fineer en gezaagd fineer. Restaurateurs kunnen bij ons terecht om op hun gemak rond te kijken en kunnen zelf of met behulp van onze medewerkers het juiste stukje hout vinden voor hun restauratieklus.

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Amsterdamsche Fijnhouthandel samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Amsterdamsche Fijnhouthandel

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven