Breed statig XVIIIe eeuws HERENHUIS met KOETSHUIS. Vijf traveeën breed woonhuis onder dwars zadeldak. Voordeuromlijsting met bovenlicht met initialen en vertikaal gedeelde deur met 2 knoppen. Empire gedeelde ramen, hardstenen trap van 4 treden hoog met ijzeren balustrade, 6 hardstenen stoeppalen met kettingen. Hardstenen plint. 2 fraaie dakkapellen. Ter weerszijden een tuinmuur, met een hoge brede toegangspoort. Tuin doorlopend tot Offenweg en daar afgesloten door gepl. tuinmuur gedekt door eenvoudige ezelsrug, links een toegang tussen twee steunberen. Koetshuis met dubbele deuren, verdiepingsluik met driehoekig bovenlicht. Inwendig schenkelspanten.

Koetshuis (G) Handelsgebouwen, opslag- en transportgebouwen Opslag oorspronkelijke functie
Voorstraat 69 2201 HN Noordwijk Ja