St Annakapel, rechthoekig gebouw, 1833, met driezijdige sluiting, hoeklisenen, spitsboogvensters en een ingangsomlijsting met gemetselde pilasters; midden op het dak een achthoekig klokkespitsje. Tot de inventaris behoren o.a.: altaar met barokke retabel, XVII B, tegen een achterschot met zijpoortjes, XIX A; gebogen communiebank, met gesneden voorstelling van het Laatste Avondmaal, XIX S; verplaatsbare communiebank in de vorm van een tafelblad op een knieltrede, XVII B (?); preekstoel, XVII B (?); banken, XIX, houten beelden: twee Annatritsen, resp. van circa 1500 en XVIa; Maria op de maansikkel, circa 1700. Klokkenspitsje met klok van anonieme gieter, 1475, diam. 30 cm.

Religieuze gebouwen Kapel (F) oorspronkelijke functie Ja
Beeteweg 1 5863 AA Blitterswijck Ja