van Echtenstraat 37, Hoogeveen

Mogelijk eind 18e eeuws gebouw onder met pannen belegd afgewolfd schilddak; vergaarbak en geprofileerde gootlijst; twee schoorstenen; staafankers, zesruitsschuifvensters en paneeldeur met bovenlicht in lange gevel; 1-steens strekken boven raam- en deuropeningen; twee jongere vierruitsvensters. Zesruitsschuifvenster met verlaagd (oorspronkelijk zesruits-) venster en paneeldeur met bovenlicht in rechter korte gevel; 1/2-steens rollaagjes. Twee zesruitsschuifvensters, jongere deur en twee jongere vierruitsvensters; 1/2-steens rollaagjes onder en boven raam- en deuropeningen. Haaks aangebouwd (vermoedelijk begin 19e eeuwse) aanbouw onder pannen gedekt schilddak; strokendeur met bovenlicht; zesruitsschuifvensters; twee rondboograampjes met tracering; rozetankers gietijzeren.

van Echtenstraat 37 7902 EK Hoogeveen Ja
van Echtenstraat 39 7902 EK Hoogeveen