Fors, laat 19e eeuws woonhuis met verdieping onder met blauwe Friese pannen gedekt mansardedak en met een insteekkap daarop aansluitend aan de achterzijde en trapsgewijs aflopend drie bouwblokjes onder met rode Hollandse pannen gedekte zadeldaken, die weer aansluiten bij de vakwerkschuur, die de gezamenlijke binnenplaats van Marcellienstraat 18 en 20 aan de achterzijde afsluit.

De voorgevel is wit gepleisterd met horizontale voegen boven de plint, met cordonlijsten en in lijstwerk aangegeven hoekpilasters, heeft met een segmentboog afgesloten deur en lichtgetoogde vensters met T-ramen (totaal 9), die een rechthoekige geprofileerde omlijsting hebben met daarboven een segmentboogfronton, waarin een waaiermotief; boven de goot op klossen vier dakkapellen met T-ramen.

Marcellienstraat 18 6166 CR Geleen Ja
Marcellienstraat 18 A 6166 CR Geleen