Zeeuwse Jongens Architecten

Zeeuwse jongens architecten is een Delfts architectenbureau dat zich gespecialiseerd heeft in herbestemming, restauratie, renovatie van monumentaal erfgoed. Naast deze werkvelden hebben wij ook ruime ervaring in particuliere woningbouw en kantoortransformatie. Wij zijn in staat om complexe herbestemmingsvraagstukken, waarbij veel belangen spelen, tot inzichtelijke en realistische oplossingen te brengen. Elke opgave wordt door ons met professionele expertise en ruime ervaring, van concept tot en met bouwbegeleiding, begeleid en leidt tot unieke en gedurfde oplossingen.

Veelzijdige knowhow op de diverse werkvelden van het restauratievakgebied, zorgvuldige afwegingen in de historische gelaagdheid van monumentaal erfgoed en een uitgebreid netwerk om specialistisch werk vakkundig op te nemen en uit te (laten) voeren. Met veel respect voor de historie een duurzaam voortbestaan van het object garanderen is uitgangspunt in alle projecten.
Ruime kennis en ervaring in technische onderzoeken, subsidieaanvragen, procedurebegeleiding en financieringen bepalen de compleetheid van de adviezen.

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Zeeuwse Jongens Architecten samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Zeeuwse Jongens Architecten

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven