Marco Bruijnes Architecten BV.

Marco Bruijnes Architecten BV. is een deskundig architectenbureau gespecialiseerd in restauraties en herbestemmingen van monumenten. Ook voor advies en subsidieaanvragen zoals de Sim subsidie kunt u bij ons terecht. Expertise op het gebied van woonhuizen, villa’s maar ook grote projecten zoals landgoederen en forten. Op onze website vindt u meer informatie over onze projecten. Neem gerust  vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Werk van deze specialist

Dit vinden andere monumenteigenaren

4

4 sterren

Dominiek en Ellen Tack -

Onze boerderij is onlangs gerenoveerd en getransformeerd naar een mooie monumentale woning en bedrijfsruimte. Marco Bruijnes heeft met zijn deskundigheid en creatieve inbreng en door goed te luisteren naar onze wensen, een passend ontwerp gemaakt, waarbij originele monumentale elementen van het gebouw werden versterkt, maar tegelijkertijd een eigentijds en comfortabel gebruik mogelijk werd. Vervolgens heeft hij voor ons het monumenten-en omgevingsvergunning proces begeleid en succesvol afgerond. We hebben ook tijdens de verbouwing een prettige samenwerking ervaren tussen Marco Bruijnes Architecten, het aannemingsbedrijf en ons. Al met al zijn we dan ook zeer tevreden met met het resultaat.

5

5 sterren

Joost van Raay -

De aan de Vecht gelegen buitenplaats Villa Nova is gelegen op landgoed Gunterstein. Om het gebouw stonden meerdere ontsierende bijgebouwen die wij graag wilden vervangen door een fraai koetshuis. Wij hadden de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed verzocht om ons een lijst te sturen van architecten waar zij goede ervaringen mee hadden opgedaan. Op deze lijst prijkte tussen een aantal architecten van nationale faam de naam van Marco Bruijnes uit Nieuwkoop. Wij hebben met een aantal gesproken maar waren van meet af aan gecharmeerd van de kennis en kunde van Marco. Er was meteen een click. Niet alleen vanwege zijn ideeën maar ook vanwege de persoon en niet in de laatste plaats de prijs/kwaliteit verhouding van zijn inspanningen. Met een voor de Vechtstreek lastige welstandcommissie en een zo nodig nog kritischer monumentencommissie was het plezierig om een toparchitect als Marco naast je te hebben die met zijn rijke ervaring in de restauratie van Rijksmonumenten de details van het ontwerp over de bühne kon krijgen en de benodigde monumenten- en bouwvergunningen binnen afzienbare tijd kon verkrijgen. Het Koetshuis, dat wij zowel voor het ontwerp als de directie tijdens de bouw aan Marco Bruijnes in opdracht hebben gegeven, is ronduit schitterend geworden. Het koetshuis voldoet aan de allerhoogste bouweisen terwijl het samen met het hoofdhuis een prachtig ensemble is geworden. Het Koetshuis is in 2013 op de Nationale Monumentendag door de burgemeester van Stichtse Vecht geopend. Het is indertijd genomineerd voor de Gouden Troffel.

5

5 sterren

Lydia en Han Stall -

Wij zijn zeer tevreden over Marco Bruijnes Architecten hoe zij ons droomhuis gerealiseerd hebben, het is een deskundig architectenbureau die de wens van ons als klant goed weet te vertalen zonder afbreuk te doen aan het monument. Zij hebben ons tijdens het hele proces van vergunningen aanvragen tot aan het verbouwen deskundig begeleid.
Van ontwerp tot en met de oplevering een fijne samenwerking gehad.

5

5 sterren

Mr. R.W.P. Pessers -

Marco Bruijnes behandelt al jaren zeer succesvol de Rode Sim aanvragen voor Landgoed Baest.
Hieruit blijkt telkens weer zijn professionele benadering van alle specifieke aspecten die met zo’n gecompliceerde aanvraag samenhangen. Bovendien waarderen wij steeds de persoonlijke inzet en de manier waarop hij aan onze verzoeken gevolg geeft.

Hebt u ook ervaring met Marco Bruijnes Architecten BV.?

Schrijf een beoordeling en help anderen met uw mening.

Uw beoordeling van Marco Bruijnes Architecten BV.

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven