Architectenbureau Vroom

Architectenbureau Vroom werd in 1988 door architect Wolbert Vroom opgericht. Zijn passie voor oude panden en de restauratie daarvan is nog steeds kenmerkend voor het bureau. De eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 3 architect-projectleiders, 3 tekenaars en een stagiair. Ter aanvulling op de eigen expertise wordt gewerkt met een vaste kring externe specialisten zoals een restauratieconstructeur, bouwhistoricus en bouwregelgeving adviseur.

De opdrachtgevers worden begeleid van schetsfase tot en met oplevering. Het werkgebied betreft voornamelijk het historische centrum van Amsterdam en de werkzaamheden variëren van ontwerp, vergunningaanvraag tot het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering. Bij het ontwerpen en het restaureren staan behoud en herstel van de oorspronkelijke structuur en materialen centraal. Hedendaags comfort en nieuwe toevoegingen worden zorgvuldig ingepast. Met uitgebreide kennis van materialen, bouwstijlen/-technieken en het detailleren van interieurs wordt er voor gezorgd dat monumentale panden op de juiste manier gerestaureerd worden met een toekomstbestendig eindresultaat.

Werk van deze specialist

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Architectenbureau Vroom samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Architectenbureau Vroom

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven