Architectenbureau A&R10

A&R10 heeft een strakke maar niet rigide ontwerpstijl. Daarmee wordt elke woning en ieder gebouw bijzonder om te zien. Onze architecten realiseren onder meer de nieuwbouw van kavel of verbouw van bestaande woningen. Dit varieert van levensloopbestendige bungalows en villa’s tot kangoeroewoningen en andere woonhuizen. Opdrachtgevers vinden het vaak een opluchting dat we ze overal in kunnen bijstaan: van vergunningaanvraag tot aannemerselectie en van bouwbegeleiding tot opleveringscontrole.

De architecten van A&R10 werken vaak samen met projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeentes en andere zakelijke opdrachtgevers. Zij vragen ons regelmatig voor de herbestemming, restauratie en transformatie van monumentale panden. Restauraties gebeuren met respect voor bouwstijl en originele details, zonder concessies aan wooncomfort en woongenot. Onze architecten hebben ruime ervaring met het succesvol laveren tussen de belangen van opdrachtgevers, voorschriften van overheden en eisen van monumentenzorg.

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Architectenbureau A&R10 samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Architectenbureau A&R10

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven