Ambachtelijk Timmeratelier Johannes van Schijndel

Het atelier is gespecialiseerd in het vervaardigen van apart en authentiek restauratie schrijnwerk zoals: ramen, deuren, kozijnen, luiken en handgemaakte trappen, bestemd voor monumentale en historische gebouwen. Tevens voor het vervaardigen van klassieke meubelstukken, ornamenten en houtdraaiwerk kunt u bij ons terecht.

Werk van deze specialist

Dit vinden andere monumenteigenaren

5

5 sterren

Corné -

Ik zocht voor het vervangen van een aantal ramen in ons Rijksmonument een ambachtelijke timmerman.
John houdt je constant op de hoogte, je weet precies waar je wanneer aan toe bent en wanneer (dat klinkt normaal maar we weten allemaal dat dit niet meer zo vanzelfsprekend is). Maar bovenal, het vakwerk was ver boven mijn verwachting. De ramen en deuren hangen milimeter strak in de natuurlijk niet rechte kozijnen. Dat kan alleen een vakman door minutieus schaven met een timmermansoog tot het klopt. Ook zijn de ramen niet te onderscheiden van de originelen, ook niet in de manier waarop ze zijn opgebouwd/samengesteld. Een monument waardig en daarom een absolute aanrader.

Hebt u ook ervaring met Ambachtelijk Timmeratelier Johannes van Schijndel ?

Schrijf een beoordeling en help anderen met uw mening.

Uw beoordeling van Ambachtelijk Timmeratelier Johannes van Schijndel

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven