Alard van der Varst Makelaars

Makelaarskantoor welke zich bezig houdt met de aankoop of verkoop van bijzondere objecten zoals historische gebouwen, monumenten, boerderijen, landhuizen en villa's.

Dit vinden andere monumenteigenaren

1

1 ster

M. Ruypers -

Hele vervelende ervaring met deze makelaar gehad.

Hij heeft geprobeerd het huis van onze ouders te verkopen. Echter zijn we bijna 1,5 jaar aan het lijntje gehouden met een potetiele koper.

Deze “koper” bleek een oplichter te zijn. Emails en documenten van deze “koper” bleken luchtkastelen. Tevens maakte hij valse beloften. We hebben meer dan 70 e-mails (!!) van koper gekregen, waarbij we makelaar vd Varst hebben gewezen op de frauduleuze inhoud. Hij gaf telkens aan dat het goed zou komen en hij vertrouwen in een goed afloop had. De taak van een makelaar is hier scherp op te zijn en onze zorgen serieus te nemen. Uiteindelijk heeft hij ons laten zwemmen met behoorlijk wat emotionele schaduw als gevolg. Bedoeling is dat een makelaar je als verkopende partij ontzorgd, maar hij heeft niks gedaan.

Na rondvraag bij collega’s blijkt dhr. van der Varst een cowboy te zijn. Ook niet NVM geregistreerd, nu is dat geen must, maar hij verstaat totaal zijn vak niet. Hij heeft voor veel ellende bij ons gezorgd.

Uiteindelijk hebben we het huis door een andere partij laten verkopen. De “koper” blijkt inderdaad geregistreerd bij het deurwaarder register. Verder heeft hij nog het lef gehad om een factuur te sturen, deze hebben we maar betaald, omdat we van deze man af wilden zijn.

Hebt u ook ervaring met Alard van der Varst Makelaars ?

Schrijf een beoordeling en help anderen met uw mening.

Uw beoordeling van Alard van der Varst Makelaars

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven