AGC Nederland

AGC Glass Europe is de grootste en duurzaamste glasproducent ter wereld. AGC produceert onder andere isolerend glas dat geschikt is voor het verduurzamen van monumentale panden. Voor elk restauratie- of renovatievraagstuk heeft AGC een passende oplossing.

Classico, monumentaal glas heeft het karakter van vroeger en de prestatie-eisen van nu en is toepasbaar voor diverse historische bouwstijlen. 

Isolatieglas is glas dat warmte vasthoudt en daarmee een isolerende functie biedt. Door een combinatie van twee of drie glasplaten die luchtdicht met elkaar verbonden zijn ontstaat de isolerende ruimte die wordt gevuld met lucht of gas. Hierdoor heeft het isolatieglas zowel een warmte- als geluidsisolerende werking.

Fineo vacuümglas combineert excellente energieprestaties met fraaie esthetiek. Het ranke profiel zorgt ervoor dat het probleemloos in bestaande kozijnen of nieuwe ramen en vliesgevels kan worden ingebouwd. Anders dan bij eerdere vacuümglastechnologieën heeft dit unieke product van AGC geen zichtbare evacuatiepoort die het zicht belemmert. 

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met AGC Nederland samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van AGC Nederland

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven