Aannemersbedrijf Cauwenborgh

Cauwenborgh is al ruim 25 jaar actief als restauratie aannemer. We werken zowel voor particulieren als bedrijven in heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, renovatie, restauratie, herbestemming en verduurzaming van monumentale panden/objecten.

We hebben de meest voorkomende specialismen in huis. Naast het traditionele timmer- en metselwerk, zijn we bedreven in steenhouwerswerk, stuc- en klein smeedwerk. Daarnaast beschikken we over een goed uitgeruste werkplaats, waar we machinale houtbewerking, straal- en smeedwerk uitvoeren.

Onze gespecialiseerde vaklieden hebben veel kennis van historische materialen en toepassing daarvan, daarnaast beheersen zij de historische (bouw-)technieken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat werkzaamheden met oog voor detail en authenticiteit uitgevoerd worden.

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. We zijn dan ook ERB gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ons kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan BRL 3000 “Erkend Restauratiebouwbedrijf” d.d. 03-11-2017, met bijbehorende uitvoeringsrichtlijnen URL 3001 “Historische Houtconstructies” d.d. 04-11-2016 en URL 4003 “Historisch Metselwerk” d.d. 26-06-2015.

Werk van deze specialist

  • We hebben onderhoud verricht aan de Sint Willibrordus Basiliek in Hulst. Met beperkte ingrepen laten we de Basiliek weer ‘goed onderhouden’ achter. De focus lag op het herstel van daken en gevels, voegwerk en natuursteen.
    Open afbeelding in gallerij
  • Gefaseerd hebben wij onderhouds- en restauratiewerkzaamheden aan Stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom uitgevoerd. Werkzaamheden: restauratie daken en gevels, schilderwerk, lood-, lei- en zinkwerk, herstellen en vervangen natuursteen.
    Open afbeelding in gallerij
  • Aan de kerkstraat in Tholen hebben we 2 rijksmonumenten, welke samen één woonhuis vormen, gerenoveerd, gerestaureerd en verduurzaamd. Tot de werkzaamheden behoorden: stabiliseren kapconstructie, isoleren vloeren, dak en gevels en plaatsing zonnepanelen.
    Open afbeelding in gallerij

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Aannemersbedrijf Cauwenborgh samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Aannemersbedrijf Cauwenborgh

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven