Aannemersbedrijf a. Schouten b.v.

Aannemersbedrijf a.Schouten b.v. heeft jarenlange ervaring met ambachtelijke restauratiewerkzaamheden. Samen met u bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden van uw (monumentale) pand. Gaat u een gebouw herbestemmen? Dan wilt u dat het interieur aan de eisen van deze tijd voldoet. Hedendaagse techniek kan door ons netjes worden weggewerkt, zodat het karakter van het pand behouden blijft en u er comfortabel kunt wonen of werken. 

Respect voor historie
Onderhoud en restauratie van monumentale panden is verantwoordelijk werk, Vakmanschap en kennis van oude bouwmethoden en -materialen zijn daarbij van essentieel belang. Doordat wij jarenlange ervaring met restauratie hebben, kunnen wij u dit vakmanschap bieden. Hierbij werken we in nauw overleg met de betrokken instanties, bijvoorbeeld Rijksdienst voor de Monumentenzorg en de afdeling bouwzaken van uw plaatselijke gemeente.

Machinaal timmerwerk
Wij hebben een eigen timmerwerkplaats waar we historische profileringen en houtafmetingen kunnen namaken. Zo passen uw kozijnen, luiken en betimmeringen perfect bij uw monumentale pand. 

Subsidie
In bepaalde gevallen is het mogelijk subsidie te krijgen op werkzaamheden. Hiervoor dient dan een restauratieplan of begroting te worden ingediend. Wij kunnen zo'n plan voor u opstellen en toelichten. 

Dit vinden andere monumenteigenaren

4

4 sterren

Toos de Wit en Arie Schouten -

Een bedrijf met vakkennis en vaklui die meedenken en oplossingen aandragen die van toegevoegde waarde zijn.

Hebt u ook ervaring met Aannemersbedrijf a. Schouten b.v.?

Schrijf een beoordeling en help anderen met uw mening.

Uw beoordeling van Aannemersbedrijf a. Schouten b.v.

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven