1001 Ontwerpen

1001 Ontwerpen is een architectenbureau met als specialisatie de combinatie van oud en nieuw. Of het nu gaat om vervallen boerderijen, oude pakhuizen of monumentale villa’s voor alles bestaat een nieuwe toekomst! Niet door het terug te brengen in oude staat, maar door zorgvuldig, op haast ambachtelijke wijze karakteristieke en waardevolle elementen uit de bestaande situatie te combineren met moderne, nieuwe, duurzame architectuur. Ofwel in vaktermen het herbestemmen en transformeren van (monumentaal) erfgoed.

Dit vinden andere monumenteigenaren

5

5 sterren

Lotte Koelman -

Marieke heeft een fantastisch ontwerp gemaakt voor ons schoolgebouw uit 1890! Ze heeft van grote kille ruimtes een zeer statig maar toch knus woonhuis weten te maken, met behoud van de authentieke details, en verduurzaamd naar een A+ label. Daarnaast heeft zij ons heel goed begeleid in het krijgen van onze bouwvergunning en woonbestemming, bij een gemeente die een zeer streng beleid voert en waar al velen voor ons stuk op waren gelopen. Marieke is een hele creatieve architect, met oog voor de wens van ons, en een hele slimme en rustige begeleider in het verkrijgen van de vergunning. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

Hebt u ook ervaring met 1001 Ontwerpen?

Schrijf een beoordeling en help anderen met uw mening.

Uw beoordeling van 1001 Ontwerpen

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u anderen bij het kiezen van een specialist. Denkt u bij uw review aan een respectvolle tekst?

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven