A&R 10 BV architektuur & restauratie

ROBUUSTE GRAFISCHE HANDTEKENING
A&R10 heeft een strakke maar niet rigide ontwerpstijl. Daarmee wordt elke woning en ieder gebouw bijzonder om te zien. Onze architecten realiseren onder meer de nieuwbouw van kavel of verbouw van bestaande woningen. Dit varieert van levensloopbestendige bungalows en villa’s tot kangoeroewoningen en andere woonhuizen. Opdrachtgevers vinden het vaak een opluchting dat we ze overal in kunnen bijstaan: van vergunningaanvraag tot aannemerselectie en van bouwbegeleiding tot opleveringscontrole.

HERBESTEMMING EN TRANSFORMATIE VAN MONUMENTALE PANDEN
De architecten van A&R10 werken vaak samen met projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeentes en andere zakelijke opdrachtgevers. Zij vragen ons regelmatig voor de herbestemming, restauratie en transformatie van monumentale panden. Restauraties gebeuren met respect voor bouwstijl en originele details, zonder concessies aan wooncomfort en woongenot. Onze architecten hebben ruime ervaring met het succesvol laveren tussen de belangen van opdrachtgevers, voorschriften van overheden en eisen van monumentenzorg.

ERKENNING VAN ONZE EXPERTISE
We zijn er trots op dat A&R10 het keurmerk Kennis&Kunde toegekend heeft gekregen. De kwaliteitsregeling Kennis&Kunde is in Gelderland ontwikkeld door de provincie Gelderland, stichting Monumentenwacht Gelderland en andere deskundigen uit de restauratiepraktijk. Opname in het kwaliteitsregister geeft erkenning voor onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van restauratie en herbestemming.

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met A&R 10 BV architektuur & restauratie samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van A&R 10 BV architektuur & restauratie

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven