U bent hier

De Monumenten Community: bijeenkomst voor monumenteneigenaren

community monumenteigenaren
06 september 2018

Je monument verduurzamen? Op zoek naar historische bouwmaterialen? Monumenteneigenaren staan regelmatig voor praktische uitdagingen, maar het vinden van goede oplossing is vaak lastig. Het is daarom prettig om in een informele setting van gedachten te kunnen wisselen met andere  monumenteneigenaren. Op 22 september is de volgende bijeenkomst van de Monumenten Community. Komt u ook uw kennis en ervaringen delen of om inspiratie op te doen?

Elk monument is uniek en oplossingen zijn maatwerk. Toch biedt de ervaring van anderen inzicht en goede ideeën. Het online platform van de Monumenten Community biedt eigenaren een plek om antwoorden te vinden op specifieke vragen. ‘We zijn op zoek naar een schilder voor een traditioneel Marker huis.’ ‘Heeft iemand ervaring met opslaan van zonne-energie in de bodem voor hoge-temperatuurverwarming?’ Het zijn zomaar twee vragen die hier recent zijn geplaatst.

Online platform met offline bijeenkomsten

De Monumenten Community is een klein, maar groeiend online platform waar inmiddels ruim 350 monumenteneigenaren in contact komen met elkaar én met professionals. Wat het platform uniek maakt is dat dit is opgezet vanuit goedbezochte bijeenkomsten. Deze verbinding met offline activiteiten is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Contact leggen werkt beter als je elkaar in levenden lijve kunt zien. De volgende bijeenkomst van de Monumenten Community is op 22 september in de voormalige pastorie in Maren-Kessel bij Oss. Kom ook en zie wat je voor elkaar kunt betekenen.

Monumenten Community

Meld u aan voor de Monumenten Community op community.monumenten.nl. Aanmelden is kosteloos en is zo gedaan. Er is alleen een e-mailadres nodig. Vult u verder uw profiel aan met informatie over uw monument, ervaring of professionele interesses en u bent klaar om u in de community te mengen. We ontmoeten u graag online en offline bij de community!