Monumenten.nl: al 20 jaar wegwijzer in monumentenland

Hét platform voor monumenteigenaren Monumenten.nl bestaat dit jaar 20 jaar. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en het Nationaal Restauratiefonds gingen in 2001 van start met de website om eigenaren te ondersteunen, vooral omdat wij erin geloven dat goed geïnformeerde eigenaren nog beter in staat zijn om hun monument kwalitatief in stand te houden. Bij Monumenten.nl komt alles over monumenten samen onder één dak. 

Vier 20 jaar Monumenten.nl met ons mee

Monumenten.nl informeert jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. Dit jaar bestaat het platform 20 jaar en die mijlpaal willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Een schets van uw eigen monument!
Wilt u kans maken op een van de 20 schetsen van uw eigen monument die Monumenten.nl weggeeft? Laat ons weten waarom! Stuur een mail met onderwerp 'schets' en daarin uw motivatie naar info@monumenten.nl. Als u deelneemt aan de actie stemt u in met de actievoorwaarden van het Restauratiefonds. U kunt nog tot het einde van het jaar meedoen.

Lars 1.1

Ik ben blij met de prachtige tekening van het monument, waar ik woon. Bedankt!

Video 20 jaar Monumenten.nl

Samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed maakten wij een video waarin wij stil staan bij 20 jaar Monumenten.nl en hoe wij samen met onze kennispartners eigenaren wegwijs blijven maken in monumentenland.

Externe video URL
Naar boven