Van Wely - loodgieters en leidekkersbedrijf

Wij zijn een ambachtelijk loodgieters en leidekkersbedrijf uit het oosten van het land met 8 medewerkers. Wij verwerken met de modernste gereedschappen op ambachtelijke wijzen lood, koper, zink en natuurleien op monumenten. Opgericht in 1922 en op dit moment staat de 3e generatie van Wely aan het roer van dit mooie ambachtelijke familiebedrijf.
Wij voeren onze werkzaamheden uit als hoofdaannemer incl. alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden en bouwplaats inrichting, voor particulieren, bedrijven, stichtingen gemeentes enz. Maar ook als neven of onder aannemer van een bouwkundig aannemer.

Werk van deze specialist

  • Hattem NH kerk restauratie van het schubleien dak met Duiste Moselschiefer uit de groeven Katzenberg in oud Duitse dekking. Incl. begin en eindorten en voet en nok stenen. Incl. het nodige loodwerk en de zinken goten.
    Open afbeelding in gallerij
  • Loenen (gld) kasteel ter Horst. restauratie van het schubleien dak met Duiste Moselschiefer uit de groeven Katzenberg in oud Duitse dekking. Incl. begin en eindorten en voet en nok stenen. Tevens zinken roevendak en zinken lijstgoten in zink 1,1 mm dik.
    Open afbeelding in gallerij
  • Amersfoort Leerhotel. Restauratie torens. loden roevendak liggense gedeeltes en haakfelsverbinding voor het hellende. alles 30 ponds zwaar. Leibedekkinf Engelse Ffestiniog capital leien in maasdekking en Moselschiefer katzenberg in oud Duitse dekking incl
    Open afbeelding in gallerij

Er zijn helaas nog geen beoordelingen.

Heeft u met Van Wely - loodgieters en leidekkersbedrijf samengewerkt?

Wij horen dan graag uw ervaringen. Via onderstaande link kunt u uw review achterlaten.

Uw beoordeling van Van Wely - loodgieters en leidekkersbedrijf

Wat fijn dat u een recensie schrijft! Hiermee helpt u andere bij het kiezen van een specialist.

U ontvangt een e-mail als uw beoordeling is geplaatst.
Naar boven